Prima   /  Infocentru   /  Anunțuri / În vederea organizării procesului de studii, USM, vă invită la o sesiune de intruire privind utilizarea platformei Moodle, moodle.usm.md.
În vederea organizării procesului de studii, USM, vă invită la o sesiune de intruire privind utilizarea platformei Moodle, moodle.usm.md.
25.08.2020         

Dragii noștri studenți de la anul I!

În vederea organizării procesului de studii, USM, vă invită la o sesiune de intruire privind utilizarea platformei Moodle, moodle.usm.md.  Instruirea este obligatorie pentru toți studenții anului I a Facultății de Drept, USM și se va organiza în data de 26 august 2020, prin utilizarea platformei ZOOM.

Capacitățile de utilizare a platformei moodle, vă vor fi necesare pentru a participa în cadrul procesului de învățămînt în decursul anului academic 2020-2021, deorece o parte din activitățile de instruire se vor realiza prin utilizarea acestei plarforme.

Drept, urmare, vă rugăm să verificați adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o la admitere. Pe adresa de email înregistrată se va transmite un link de acces la sesiunea de instruire. Sesiunea de instruire se va organiza pe platforma Zoom, drept urmare vă rugăm să descărcați din timp acestă platformă și să vă organizați activitățile îîn așa fel încît la data și ora indicată, să dispuneți de un dispozitiv conectat la internet care vă va permite utilizarea Zooom.  În ziua și ora indicată urmează să accesați link-ul și să vă conectați.

În cazul în care nu ați recepționat mesajul cu link de acces la sesiune de instruire vă rugăm să o contactați pe Doamna Braguța Galina, responsabilă de organizarea sesiunii de instruire pe adresa de email: gallinna@yahoo.com, sau tel. 069688642.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
Web-Stat site statistics
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.