Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / În preajma sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova a primit vizita colindătorilor și urătorilor.
În preajma sărbătorilor de iarnă, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova a primit vizita colindătorilor și urătorilor.
24.12.2019      47             imprimare

Astfel, la 24.12.2019, un grup de elevi ai clasei a 2-A din Școala Primară-Grădiniță „Abeceluș", orașul Durlești, însoțiți de directorul instituției Sergiu Afanasiu și câteva învățătoare, au venit la Biserica „Întâmpinarea Maicii Domnului" din incinta Universității de Stat din Moldova unde i-au încântat pe cei prezenți cu frumoase urături specifice sărbătorilor de iarnă și cântări ce vestesc Nașterea Domnului.

Colindele și urările au fost primite în dar de către Decanul Facultății de Drept a USM, Serghei Brînza, doctor habilitat în drept, profesor universitar, Prodecanii Veronica Mocanu, doctor în drept, conferențiar universitar și Mihaela Botnarenco, doctor în drept, lector universitar, alți reprezentanți ai Facultății de Drept, precum și de către enoriașii bisericii, alături de Preotul Octavian Moșin. 

Efortul colindătorilor a fost răsplătit cu daruri pregătite în prealabil de către biserică și reprezentanții facultății.
Decanul Facultății de Drept a mulțumit copilașilor pentru programul cultural, apreciind inițiativa lor de a introduce comunitatea academică în spiritul sărbătorilor care bat la ușă.
Totodată, Domnul Serghei Brînza a invitat grupul de colindători să viziteze Facultatea de Drept, accentuând că, cel mai probabil, mulți dintre ei vor fi viitorii studenți la drept.
Elevii au rămas entuziasmați de clădirea emblematică a facultății, punctul principal de atracție fiind, totuși, bradul din hol, la care au făcut o multitudine de poze.
În cele din urmă, minunații colindători au promis să revină la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova.

 
Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2020 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.